Partner HUB Zrt.


1116 Budapest, Temesvár utca 19-21.
Telefon: +36 (30) 925-00-37


Szerzői jogok
Jogok és feltételek

 

A könnyen.hu domain alatt található oldalak (a továbbiakban: oldalak) tartalmának szerzõi joga - ha a tartalom nem fizetett hirdetés, vagy ha a konkrét dokumentumban más nincs feltüntetve - kizárólagosan a Partner HUB Zrt. -t illeti meg!

Az oldalakon található tartalmak felhasználása

Az oldalak tartalmának illetve azok bármely alkotóelemének (szöveg, kép, hang stb.) felhasználása csak elõzetes írásbeli engedély alapján történhet. Kivételt képeznek ez alól a számlázó rendszer által generált számlákat, számlamásolatokat és listákat tartalmazó bináris állományok, valamint a felhasználó hatáskörébe tartozó, általa kezelt és karbantartott adatok.
Tilos az oldalak tartalmát nyílt vagy zárt adatbázisba lementeni, vagy azokat kereskedelmi célra felhasználni!
Az oldalakon található hírügynökségi forrásokon alapuló tartalmak közlése tilos!

Az oldalakra mutató linkek elhelyezése

Az oldalakra mutató linkek elhelyezését örömmel vesszük és köszönjük a tartalmunk és/vagy szolgáltatásunk iránt tanúsított bizalmat, de amennyiben megítélésünk szerint az méltatlan vagy érdekeinket sértõ környezetbe kerül, annak megszüntetését kezdeményezzük!Vonatkozó törvények

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntetõ törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzõi jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelõ paragrafusainak.


Idézet a Magyaroszág.hu kormányzati portál oldalairól

Ugrás az oldalra...